Lindsay Jongkees

By:driejongCategories: Uncategorized

Lindsay Jongkees Interieurvormgeving

Mijn naam is Lindsay Jongkees. Ik heb de opleiding kleur- en interieurvormgeving op het Cibap vakschool voor verbeelding in Zwolle behaald. Hier heb ik door middel van projecten op school al kennis mogen maken met het inrichten van ruimtes. Momenteel ben ik mijn kennis en vaardigheden verder aan het ontwikkelen door het volgen van de HBO opleiding Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie academie.

Tijdens mijn stages heb ik mij gespecialiseerd in het kleur- en interieuradvies geven aan huis en het maken van fotorealistische computer renders.

Ik kan mij goed inleven in de wensen van een opdrachtgever, ik werk hard, pak dingen serieus aan en bekijk de wereld om mij heen met een open blik.

De wereld om mij heen zie ik als een inspiratiebron. Die inspiratie pas ik toe in schoonheid en harmonie van het praktisch en esthetisch inrichten van ruimtes. Graag bied ik mijn diensten als interieur adviseur aan onder de naam Lindsay Jongkees Interieurvormgeving en kan ik in een vrijblijvend gesprek uw persoonlijke wensen omzetten in een op maat gemaakt plan van aanpak.

Graag verwijs ik u naar mijn website: http://lindsayjongkees.wixsite.com/portfolio

In februari 2019 heb ik mijn eerste grote opdracht opgeleverd voor Driejong Bouw en Vastgoed B.V. Voor een vastgoed object  van Driejong Bouw en Vastgoed B.V. heb ik een kleur en interieuradvies en een 3d weergave van het object te maken. Dit advies heeft een belangrijke bijdrage geleverd bij de verkoop van dit appartement.

Portfolio