Project 8 2018

Driejong Bouw en Vastgoed B.V. heeft een appartement op de begane grond in de Riouwstraat te Amsterdam gekocht en begin 2019 verkocht.

Bij aankoop was het appartement groot 60 m2. De tuin is groot 8,5 meter diep en 12 meter breed. Aan dit appartement is een aanbouw gemaakt van 42 m2, waarmee  dit appartement 102 m2 groot is geworden. 

In het huis zijn gemaakt drie slaapkamers van 19 m2, 10 m2 en 6 m2 gemaakt. Deze slaapkamers zijn alle drie voorzien van een raamvenster.  Daarnaast zijn er twee luxe ingerichte badkamers gemaakt waarvan een badkamer en suite met de master slaapkamer (aan de tuin zijde). Verder is door ons  gemaakt een separaat toilet in de hal en een aparte ruimte waar plaats is voor een wasmachine en een wasdroger naast elkaar. De open keuken en woonkamer zijn samen bijna 45 m2 groot. Naast voornoemde geweldige inrichting van het huis blijft er een eigen tuin over van +/- 50 m2.

Op het dak is door ons mos / sedum bevestigd.  Naast dat we op deze manier meer groen brengen in de stad, zorgt het ook nog eens in de zomer voor meer verkoeling in het appartement. In het dak boven de woonkamer zijn door ons een tweetal Light Tubes gemonteerd. De lichtopbrengst van deze Light Tubes is verbazingwekkend groot. 

Voor

Na

Overzicht Van De Bouwwerkzaamheden:

driejong-project-8-2018-2

Voorbereiding van het maken van de fundering en balk en broodjes vloer

driejong-project-8-2018-3

De aanbouw is groot 4 meter diep en 10,5 meter breed. Aan de linkerzijde ziet u de openslaande deuren met toegang tot de woonkamer. Rechts ziet u de toegangsdeur tot de master bedroom met daarachter de de badkamer en suite.

De tuin is bestraat en de stukadoor heeft de buitenkant gestuct.

De gestucte buitenmuur is geprimeerd en in de verf gezet.

Op het dak van de aanbouw is een mos sedum laag aangelegd