Aan- en verkoop vastgoed

Onroerend goed

Onroerend goed aankopen

Door de huidige ontwikkelingen op de Nederlandse en met name de Amsterdamse huizenmarkt zien wij als onderneming een grote kans onroerend goed aan te kopen. Het gaat ons met name om appartementen op de begane grond met een tuin van minimaal 8 meter diepte en 5 meter breed.

Driejong Bouw en Vastgoed B.V.
Na aankoop van een perceel wordt deze woning door Driejong Bouw en Vastgoed B.V., voorzien van een aan- en/of een opbouw. Indien nodig wordt ook de keuken, badkamer en het toilet voorzien van een luxe inrichting.

Vanzelfsprekend maken wij gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en voldoen wij bij de aan-, op- en/of verbouw aan alle bouwkundige eisen. Na voornoemde werkzaamheden te hebben uitgevoerd bieden wij het onroerend goed perceel aan in de vrije verkoop.

Nieuw project

Nieuw onroerend goed project: Hertspiegelweg 64 HS te Amsterdam.

Op 1 juli 2019 wordt Driejong Bouw en Vastgoed B.V. eigenaar van het appartement Hertspiegelweg 64 HS te Amsterdam. Dit appartement was bij aankoop 66m2 groot. Driejong Bouw en Vastgoed B.V. gaat dit appartement grondig verbouwen en gaat daarnaast een aanbouw realiseren van 20m2.

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van de nieuwe ruimtes in het appartement gaat Lindsay Jongkees van Lindsay Jongkees Interieurvormgeving, een kleur en interieur advies en 3D compilatie maken. Dit advies gaat ons erg helpen om inhoudelijk de verschillende mogelijkheden te zien van de nieuw gecreëerde ruimte van 86 m2. De tekeningen zullen binnenkort op onze website te zien zijn..