Van ontwikkeling tot creatie en uitvoering!
Met een luisterend oor en uit het juiste hout gesneden, is Driejong Bouw en Vastgoed B.V. een vakkundig meedenkend en meewerkend bedrijf waar u met vertrouwen op kunt bouwen.

Onze Missie

service-2

Wij streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Geen mooier resultaat dan een tevreden klant. Dat proberen we te bewerkstelligen door goed te luisteren naar uw bouw- en woonwensen en door vanuit onze vakkennis met u mee te denken. Bij ons is de klant nog echt koning.

Onze Visie

31312595_xxl

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit zich altijd terugbetaalt. Dat vertaalt zich in uw woonplezier, maar ook in de waardevermeerdering van uw woning. Daarom werken wij met een vast team van vakmensen en maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en goede producten.

Onze diensten

Driejong Bouw en Vastgoed B.V. is uw betrouwbare partner waar het gaat om het realiseren van uw bouwproject en bij de aan- en verkoop van onroerend goed.

Privacy Policy beleid Driejong Bouw en Vastgoed B.V.

Hierbij informeren wij u over de wijziging van onze privacy policy. Driejong Bouw en Vastgoed B.V. vindt het belangrijk om uw persoonsgegevens goed te beschermen.

Om het voor u duidelijker en begrijpelijker te maken hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, hebben wij onze privacy policy aangepast. In de aangepaste privacy policy vindt u de volgende informatie:

  • Over wanneer wij persoonsgegevens verzamelen
  • Voor welke doeleinden wij deze vervolgens gebruiken
  • een uitleg hoe wij uw persoonsgegevens beschermen en meer informatie over uw rechten

Indien u vragen heeft over de privacy policy, dan kunt u contact opnemen via:
 info@driejong.nl

Klik hier voor ons privacy policy beleid.

Graag stel ik mij aan u voor

Rene Driebergen

Hoofduitvoerder / eigenaar