oVER ONS

Wie zijn wij?

Driejong Bouw en vastgoed b.v.

Graag stel ik mij aan u voor

Vanaf 1999 heb ik als ZZP-er onder de naam Montagebedrijf Driebergen met veel plezier gewerkt in de bouw. In deze periode heb ik uiteenlopende werkzaamheden verricht in bijna alle aspecten van het bouwproces. Ik heb daarbij veel ervaring opgedaan hoe bouwprojecten op een juiste manier aangepakt en opgeleverd dienen te worden.

Met bijna 20 jaar ervaring en door de positieve ontwikkelingen in de Nederlandse bouwsector, was het voor mij dan ook een logische stap om in 2017 Driejong Bouw en Vastgoed B.V. te starten. Inmiddels heb ik voor veel opdrachtgevers een aanbouw geplaatst. Zie als voorbeeld onze projecten pagina. Ik kijk er dan ook naar uit om u van dienst te zijn.

Wij streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Geen mooier resultaat dan een tevreden klant. Dat proberen we te bewerkstelligen door goed te luisteren naar uw bouw- en woonwensen en door vanuit onze vakkennis met u mee te denken. Bij ons is de klant nog echt koning.

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit zich altijd terugbetaalt. Dat vertaalt zich in uw woonplezier, maar ook in de waardevermeerdering van uw woning. Daarom werken wij met een vast team van vakmensen en maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en goede producten.