Aan- En Verkoop Vastgoed

Aan- en verkoop vastgoed

Door de huidige ontwikkelingen op de Nederlandse en met name de Amsterdamse huizenmarkt zien wij als onderneming een grote kans onroerend goed aan te kopen. Het gaat ons met name om appartementen op de begane grond met een tuin van minimaal 8 meter diepte en 5 meter breed.

Driejong Bouw en Vastgoed B.V.

Na aankoop van een perceel wordt deze woning door Driejong Bouw en Vastgoed B.V., voorzien van een aan- en/of een opbouw. Indien nodig wordt ook de keuken, badkamer en het toilet voorzien van een luxe inrichting.

Vanzelfsprekend maken wij gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en voldoen wij bij de aan-, op- en/of verbouw aan alle bouwkundige eisen. Na voornoemde werkzaamheden te hebben uitgevoerd bieden wij het onroerend goed perceel aan in de vrije verkoop.

Aan- En Verkoop Vastgoed

VANAF EIND JANUARI VIA FUNDA TE KOOP RIOUWSTRAAT 97A TE AMSTERDAM

Op dit moment hebben wij een onroerend goed project in ontwikkeling. Het betreft het appartement Riouwstraat 97a te Amsterdam. Het appartement was bij aankoop groot 60 m2. Op dit moment realiseren wij een vergunningsvrije aanbouw aan het appartement van nog eens 42 m2. Vanuit de riante aanbouw stapt u zo een eigen tuin in van nog eens 60 m2. In het appartement worden drie slaapkamers van respectievelijk 19 m2 (master bedroom aan de tuinzijde), 10 m2 en een derde slaapkamer van 6 m2 gerealiseerd. De grootste slaapkamer is gemaakt aan de tuinzijde en betreft een slaapkamer met een badkamer en suite. Naast deze badkamer zal tevens een tweede badkamer en separaat toilet worden gemaakt. Verder is er een aparte ruimte gemaakt waar plaats is voor een wasmachine en droger naast elkaar. De open luxe ingerichte keuken en woonkamer zijn samen bijna 45 m2 groot. 

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijke nieuwe ruimtes in het appartement heeft Lindsay Jongkees Interieurvormgeving een 3D foto overzicht gemaakt. 

Boven aangezicht van de aanbouw met het aangelegde mos/sedumdak met light tubes. 

buitenzijde aanbouw is gestuct en in de primer en verf gezet.

 

Bovenaanzicht van de indeling van het appartement

3D aanzicht vanuit de tuinzijde 

Frontaanzicht achterzijde aanbouw vanuit de tuin

3D aanzicht o.a. op de open keuken, master bedroom en woonkamer van het appartement 

Een gerenderde foto vanuit de keuken de woonkamer in

Een gerenderde foto vanuit de woonkamer de keuken in.

Een Gerenderde foto van de master bedroom met uitzicht op de tuin.

Kijk voor meer foto’s en de huidige stand van de bouw werkzaamheden op de projecten pagina 2018