Aan- En Verkoop Vastgoed

Aan- en verkoop vastgoed

Door de huidige ontwikkelingen op de Nederlandse en met name de Amsterdamse huizenmarkt zien wij als onderneming een grote kans onroerend goed aan te kopen. Het gaat ons met name om appartementen op de begane grond met een tuin van minimaal 8 meter diepte en 5 meter breed.

Driejong Bouw en Vastgoed B.V.

Na aankoop van een perceel wordt deze woning door Driejong Bouw en Vastgoed B.V., voorzien van een aan- en/of een opbouw. Indien nodig wordt ook de keuken, badkamer en het toilet voorzien van een luxe inrichting.

Vanzelfsprekend maken wij gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en voldoen wij bij de aan-, op- en/of verbouw aan alle bouwkundige eisen. Na voornoemde werkzaamheden te hebben uitgevoerd bieden wij het onroerend goed perceel aan in de vrije verkoop.

Aan- En Verkoop Vastgoed

VERKOCHT: RIOUWSTRAAT 97A TE AMSTERDAM

Op 2 oktober 2018 heeft Driejong Bouw en Vastgoed B.V.het appartement Riouwstraat97a te Amsterdam gekocht. Dit appartement was bij aankoop groot 60m2. Driejong Bouw en Vastgoed B.V. heeft dit appartement grondig verbouwd en heeft daarnaast een aanbouw gerealiseerd van 40m2. 

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van de nieuwe ruimtes in het appartement heeft Lindsay Jongkees van Lindsay Jongkees Interieurvormgeving een kleur en interieur advies en 3D compilatie gemaakt. Dit advies heeft ons erg geholpen om inhoudelijk de verschillende mogelijkheden te zien van de nieuw gecreëerde ruimte van 100 m2. 

http://lindsayjongkees.wixsite.com/portfolio

Op 15 februari 2019 heeft Driejong Bouw en Vastgoed B.V. het appartement Riouwstraat 97a te Amsterdam van ruim 100 m2 met nog eens een tuin van 60m2 verkocht.

Boven aangezicht van de aanbouw met het aangelegde mos/sedumdak met light tubes. 

buitenzijde aanbouw is gestuct en in de primer en verf gezet.

Bovenaanzicht van de indeling van het appartement

3D aanzicht vanuit de tuinzijde 

Frontaanzicht achterzijde aanbouw vanuit de tuin

3D aanzicht o.a. op de open keuken, master bedroom en woonkamer van het appartement 

Een gerenderde foto vanuit de keuken de woonkamer in

Een gerenderde foto vanuit de woonkamer de keuken in.

Een Gerenderde foto van de master bedroom met uitzicht op de tuin.

Kijk voor meer foto’s en de huidige stand van de bouw werkzaamheden op de projecten pagina 2018