Aan- En Verkoop Vastgoed

Aan- en verkoop vastgoed

Door de huidige ontwikkelingen op de Nederlandse en met name de Amsterdamse huizenmarkt zien wij als onderneming een grote kans onroerend goed aan te kopen. Het gaat ons met name om appartementen op de begane grond met een tuin van minimaal 8 meter diepte en 5 meter breed.

Driejong Bouw en Vastgoed B.V.

Na aankoop van een perceel wordt deze woning door Driejong Bouw en Vastgoed B.V., voorzien van een aan- en/of een opbouw. Indien nodig wordt ook de keuken, badkamer en het toilet voorzien van een luxe inrichting.

Vanzelfsprekend maken wij gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en voldoen wij bij de aan-, op- en/of verbouw aan alle bouwkundige eisen. Na voornoemde werkzaamheden te hebben uitgevoerd bieden wij het onroerend goed perceel aan in de vrije verkoop.

Aan- En Verkoop Vastgoed

Nieuw onroerend goed project: Hertspiegelweg 64 HS te Amsterdam.

Op 1 juli 2019 wordt Driejong Bouw en Vastgoed B.V. eigenaar van het appartement Hertspiegelweg 64 HS te Amsterdam. Dit appartement was bij aankoop 66m2 groot. Driejong Bouw en Vastgoed B.V. gaat dit appartement grondig verbouwen en gaat daarnaast een aanbouw realiseren van 20m2. 

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van de nieuwe ruimtes in het appartement gaat Lindsay Jongkees van Lindsay Jongkees Interieurvormgeving, een kleur en interieur advies en 3D compilatie maken. Dit advies gaat ons erg helpen om inhoudelijk de verschillende mogelijkheden te zien van de nieuw gecreëerde ruimte van 86 m2. De tekeningen zullen binnenkort op onze website te zien zijn.. 

Onze laatste onroerend goed projecten

Project 3 – 2021

In Beverwijk op de Laan van Broekpolder zijn we begonnen met een aanbouw. We zijn gestart met de aanbouw.  De deuren zijn geplaats. 

Project 2 – 2021

Op de Zomerspelenstraat in Almere hebben we een mooie aanbouw gemaakt. De zijnaanzicht van het eind resultaat. De voorkant van het eind resultaat van de aanbouw.

Project 1 – 2021

Dit project is van Flamingohof 16. We hebben hier een spa gemaakt op zolder.  De spullen voor de verbouwing van de zolder naar een spa worden via het dak naar binnen gehesen. De spullen worden naar binnen gehaald. Het eind resultaat van de spa op zolder.

Project 9 2020

Aanbouw project op de Flamingohof 16.  Het begin van de aanbouw. Tijdens de werkzaamheden. De aanbouw staat en is bijna klaar. Eind resultaat buitenkant. Eind resultaat binnenkant.

Project 8 2020

Dit project is een aanbouw project op Dijkgraaf 119. Op dit moment zijn we nog bezig met de aanbouw. Het begin de aanbouw. Foto 2. De aanbouw staat, maar is nog niet helemaal klaar. De aanbouw is bijna klaar. Tussentijdse resultaat. We zijn er bijna. De binnenkant van de aanbouw.

Project 7 2020

Driejong Bouw en Vastgoed B.V. heeft een aanbouw gemaakt op de Tinnegieter 93. Voor de start van de aanbouw. Een deel van de aanbouw staat al. Hier zijn we bijna klaar met de aanbouw. Eindresultaat van binnen. Eindresultaat buitenaf.